Bingobonus på nätbingo

Nästan alla bingosajter är generösa med bingobonus. De lockar med bingobonus dels för att attrahera nya spelare att bli medlemmar och börja spela på den aktuella bingosajten, men dels också för att behålla de befintliga spelarna. Det finns olika typer av bonus och bingosajterna är mer eller mindre generösa med att dela ut bonus. Man kan bli medlem på flera bingosajter och utnyttja alla sajternas bonus. Det finns olika hemsidor som rangordnar olika bingosajter utifrån olika kategorier, bland annat hur generöst bonussystem de har. Ett tips är också att anmäla sig för att ta emot bingosajternas nyhetsbrev eftersom de ofta tipsar om kommande kampanjer där.

Välkomstbonus: den bonus som nya medlemmar får. Det brukar handla om 30-50 kronor som man får och man kan enbart få denna bonus en gång.

Insättningsbonus: den bonus som nya spelare får när de överför pengar till spelkontot för första gången. Det brukar vara en procentuell bonus, exempelvis 100 procent, vilket betyder att man får lika mycket pengar i bonus som man själv sätter in.

Påfyllningsbonus: den bonus som befintliga spelare får när de fyller på sitt spelkonto med mer pengar. Denna bonus får man inte varje gång man överför pengar, utan det brukar vara när bingosajten kör olika kampanjer. Andra slags bonusar som riktar sig till befintliga spelare är lojalitetsbonus och VIP-program.