bingo

Bingobonus på nätbingo

Nästan alla bingosajter är generösa med bingobonus. De lockar med bingobonus dels för att attrahera nya spelare att bli medlemmar och börja spela på den aktuella bingosajten, men dels också för att behålla de befintliga spelarna. Det finns olika typer av bonus och bingosajterna är mer eller mindre generösa med att dela ut bonus. Man kan bli medlem på flera bingosajter och utnyttja alla sajternas bonus. Det finns olika hemsidor som rangordnar olika bingosajter utifrån olika kategorier, bland annat hur generöst bonussystem de har. Ett tips är också att anmäla sig för att ta emot bingosajternas nyhetsbrev eftersom de ofta tipsar om kommande kampanjer där.

Välkomstbonus: den bonus som nya medlemmar får. Det brukar handla om 30-50 kronor som man får och man kan enbart få denna bonus en gång.

Insättningsbonus: den bonus som nya spelare får när de överför pengar till spelkontot för första gången. Det brukar vara en procentuell bonus, exempelvis 100 procent, vilket betyder att man får lika mycket pengar i bonus som man själv sätter in.

Påfyllningsbonus: den bonus som befintliga spelare får när de fyller på sitt spelkonto med mer pengar. Denna bonus får man inte varje gång man överför pengar, utan det brukar vara när bingosajten kör olika kampanjer. Andra slags bonusar som riktar sig till befintliga spelare är lojalitetsbonus och VIP-program.

Komma igång med nätbingo

Lockas du av möjligheten att vinna fina priser och vill spela ett enkelt, roligt och socialt spel så ska du prova på nätbingo. Det krävs bara några få steg för att registrera dig som ny spelare och komma igång med nätbingo. Snart är du en inbiten bingospelare på bingosajterna på nätet.

1. Det enda du egentligen behöver för att kunna spela nätbingo är en dator med internetuppkoppling. Du behöver inte ladda hem några speciella program utan du spelar direkt i webbläsaren. Det första steget är att välja en bland alla de bingosajter som finns på nätet. Det finns en uppsjö och det kan vara svårt att välja. Börja med någon som verkar väletablerad och känd. När du väl har fått grepp om spelet kan du testa olika bingosajter och se vilken som blir din favorit.

2. När du hittat den bingosajt som du vill bli medlem på så är det dags att registrera dig som ny spelare. Du fyller i dina personuppgifter, anger önskat användarnamn och lösenord och på bara några få minuter så är du klar. Det bästa av allt är att du inte behöver överföra några pengar från ditt eget bankkonto direkt. Som ny spelare får man nämligen hos de allra flesta bingosajter en bingo bonus som man kan använda för att prova att spela nätbingo och lära känna en bingosajt. Det handlar inte om några stora summor, men tillräckligt för att spela några spelomgångar. Det finns dessutom inget som hindrar dig från att registrera dig på flera sajter och få bonus på varje bingosajt.

3. När dina bonuspengar tagit slut är det dags att överföra pengar från ditt bankkonto till ditt spelkonto på bingosajten. Man brukar kunna använda sig av internetbank, kreditkort och flera andra betalningslösningar. Det brukar gå snabbt och enkelt att överföra pengar. Därefter är det bara att ta del av bingosajtens utbud av olika bingospel och andra spel.