bingospelare

Komma igång med nätbingo

Lockas du av möjligheten att vinna fina priser och vill spela ett enkelt, roligt och socialt spel så ska du prova på nätbingo. Det krävs bara några få steg för att registrera dig som ny spelare och komma igång med nätbingo. Snart är du en inbiten bingospelare på bingosajterna på nätet.

1. Det enda du egentligen behöver för att kunna spela nätbingo är en dator med internetuppkoppling. Du behöver inte ladda hem några speciella program utan du spelar direkt i webbläsaren. Det första steget är att välja en bland alla de bingosajter som finns på nätet. Det finns en uppsjö och det kan vara svårt att välja. Börja med någon som verkar väletablerad och känd. När du väl har fått grepp om spelet kan du testa olika bingosajter och se vilken som blir din favorit.

2. När du hittat den bingosajt som du vill bli medlem på så är det dags att registrera dig som ny spelare. Du fyller i dina personuppgifter, anger önskat användarnamn och lösenord och på bara några få minuter så är du klar. Det bästa av allt är att du inte behöver överföra några pengar från ditt eget bankkonto direkt. Som ny spelare får man nämligen hos de allra flesta bingosajter en bingo bonus som man kan använda för att prova att spela nätbingo och lära känna en bingosajt. Det handlar inte om några stora summor, men tillräckligt för att spela några spelomgångar. Det finns dessutom inget som hindrar dig från att registrera dig på flera sajter och få bonus på varje bingosajt.

3. När dina bonuspengar tagit slut är det dags att överföra pengar från ditt bankkonto till ditt spelkonto på bingosajten. Man brukar kunna använda sig av internetbank, kreditkort och flera andra betalningslösningar. Det brukar gå snabbt och enkelt att överföra pengar. Därefter är det bara att ta del av bingosajtens utbud av olika bingospel och andra spel.